In het kader van meer ontmoetingen organiseert de wijkraad samen met wijkbewoner Jan Hoving een bijzondere wandeling door de Vijfhoek. De wandeling duurt ongeveer twee uur. We gaan die prachtige wandeling ook in 2018 aanbieden. Drie wandelingen hebben we dit jaar met veel succes achter de rug. De eerstvolgende keer zal de wandeling plaatsvinden op

zondag 11 maart 2018 vanaf 14:00 uur.

Jan Hoving zal als gids -én bewoner van de wijk- u graag informeren over de vele onderwerpen en over leuke anekdotes uit de geschiedenis van de Vijfhoek in de oude binnenstad van Haarlem.U hoort bijvoorbeeld al wandelend meer over de reus Cajanus en waar hij in de Vijfhoek woonde en ook de Kop-van-Jut heeft na de wandeling een andere betekenis voor u.

De wandeling eindigt bij een café-restaurant in de wijk waar u geheel vrijblijvend onder het genot van een drankje -op eigen kosten- kunt napraten maar ook kunt u dan in het zeer uitgebreide stratenarchief, ook over Raaks en Doelen, van Jan Hoving rustig neuzen. U kunt zich aanmelden met behulp van onderstaand formulier.

Hier vult u het totaal aantal personen in dat zal meelopen op zondag 24 maart 2019. Uw gids, Jan Hoving, zal verder contact met u opnemen.