De inschrijving is helaas gesloten voor de picknick Nieuwe Kerksplein aanstaande zaterdag. Er hebben meer dan 100 mensen zich aangemeld, dus dat gaat gezellig worden! Ook lijkt het er op dat het weer totaal mee gaat werken.

Wat eet je het liefst in de zomer? Is dat een pastasalade? Zoetige kippenpootjes of een salade caprese? Wat het ook is, neem je favoriete gerecht(en) mee naar de buurtpicknick Nieuwe Kerksplein op 30 juni vanaf 17.00 uur.

We gaan uitgebreid buiten eten met iedereen uit de buurt die er zin in heeft. Je zou het een American Style-Party kunnen noemen waarbij de gasten zelf hun eten en drinken meenemen. Of een Italiaans feestje waaraan de hele buurt aan lange tafels samen dineert. Noem het zoals je wilt, gezellig wordt het!

NB: het is dus geen BBQ (daar hebben we geen vergunning voor)

Theatersport, live muziek en gedichten

Want er is meer. De wijkraad zorgt dat vanaf 17.00 uur de picknicktafels klaar staan. Ook is er live muziek van Pieter Mulder en treedt theatersportgroep Tartrek op. Marianne Mathijssen draagt gedichten voor.

Springkussen en ijs

Voor de kleintjes is er ijs (gesponsord door de Albert Heijn) en een heus springkussen.

Er is zelfs een single-tafel, voor wie dat leuk vindt! Dus schuif aan, proef elkaars eten, ontmoet en praat bij.

Breng bestek, borden en glazen

Net als bij elke picknick niet bestek, borden, glazen en servetten vergeten! Graag zelf meenemen, dan hebben we geen plastic afval.

Hier al vast een muzikale sfeerimpressie.