Vandaag ontvingen we weer een bericht van Hudson’s Bay. Deze keer niet over de verbouwing maar over de opening.

“Op 5 april opent Hudson’s Bay een warenhuis in uw buurt. In dit bericht informeren we u over het einde van de verbouwingsperiode en de feestelijke opening die volgende week donderdag zal plaatsvinden.

Openingsevent Hudson’s Bay Haarlem

Na maanden van verbouwen is het eindelijk zo ver: op 5 april opent Hudson’s Bay Haarlem feestelijk haar deuren voor het publiek. Graag nodigen we de hele buurt uit om hierbij aanwezig te zijn. Om 10:00 uur vindt het officiële openingsmoment plaats. Dit zal door burgemeester Jos Wienen en storemanager Marc van der Veur worden uitgevoerd, en worden gepresenteerd door Geraldine Kemper. Aan de Gedempte Oude Gracht zal de band Gallowstreet live spelen. Op het moment van opening wordt er bij de hoofdingang aan de Grote Houtstraat feestelijk confetti de lucht ingeschoten met honderd gouden tickets. Deze tickets kunnen worden ingewisseld voor een waardecheque met bedragen tussen de 5,- en 500,- euro. Na het openingsmoment wordt het publiek uitgenodigd om het feest binnen voort te zetten.

Praktische zaken openingsevent

Voor het openingsevent van Hudson’s Bay Haarlem op 5 april is in samenwerking met de gemeente een verkeersplan opgesteld. Om het evenemententerrein aan te geven, worden lage dranghekken geplaatst. Alle straten rondom het Hudson’s Bay-warenhuis blijven toegankelijk voor verkeer van laden en lossen en hulpdiensten. De eerdere openingen van Hudson’s Bay in Nederland hebben ons geleerd dat er rond het openingsmoment van 10:00 uur aardig wat geïnteresseerd publiek voor het warenhuis bijeenkomt. Om het evenement en het publiek te begeleiden worden 5 verkeersregelaars en 3 beveiligers ingezet.”