Ik ben journalist en webdesigner. Zo’n 12 jaar geleden ben ik in Haarlem komen wonen vanuit Utrecht. Ik moest en zou dicht bij zee zitten, maar ook in een stad. Mijn ouders komen uit Noord-Holland. Mijn moeder uit Wormerveer. Mijn vader kwam, na de oorlog vanuit Indonesië, wonen op de Botermarkt.

Dol op koken ben ik. Daarom ben ik het blog pisangsusu.com begonnen waar ik Indische recepten maak uit oude kookboeken. Deze hobby is totaal uit de hand gelopen. Naast het bloggen, geef ik kookdemonstraties en schrijf recepten voor onder andere het Straatjournaal en Moesson Magazine.

Ik heb geluk dat ik samen met man en dochter mag wonen in de mooiste binnenstad van het land. We genieten elke dag van de omgeving omdat we allebei kantoor aan huis hebben daarom doe ik graag iets terug voor deze energieke buurt.

Direct naar andere wijkraadleden: