Burgemeester Jos Wienen komt maandagavond 22 januari in de Nieuwe Kerk een toelichting geven op zijn recente brief aan de leden van de raadscommissie Bestuur. U bent van harte welkom!

In de brief van de burgemeester gaat het onder andere over vervroeging van de sluitingstijden van de coffeeshop in de Doelstraat, de overlast die sommige bezoekers van de coffeeshop in de omgeving veroorzaken en verkeersmaatregelen op de korte en lange termijn rondom het Nieuwe Kerksplein. Vanzelfsprekend is er alle ruimte om vragen te stellen aan de burgemeester.

De eigenaar van de coffeeshop heeft de gemeente schriftelijk laten weten dat hij per 1 januari 2018 de sluitingstijden zal vervroegen (in overeenstemming met hetgeen in de brief van de burgemeester vermeld staat), echter gedurende een jaar.

Deze bijeenkomst op 22 januari is een afgesproken vervolg op de gespreksavond op 12 juli jl. Een impressie van die avond publiceerden we eerder. We beginnen om 20:00 uur in de Nieuwe Kerk (inloop vanaf 19:30 uur). Uiterlijk om 21:30 uur beëindigen we de bijeenkomst.

We willen de avond, net als in juli, goed voorbereiden. Daarom vragen we u zich even aan te melden. U kunt zich voor deze avond aanmelden via het onderstaande formulier.

Vul hier uw naam in.
Vul hier uw adres in
Vul hier uw mailadres in.
Vult u hier in met hoeveel personen u komt?