, , ,

De beoogde verhuizing van de coffeeshop; update

Maandagavond 2 december jl. was er weer een zgn. kwartaaloverleg over de (bezoekers van de) coffeeshop the Lounge in de Doelstraat in het gebouw van de wijkraad.

Een delegatie van wijkbewoners besprak met de gemeente, de eigenaar van de coffeeshop en de wijkraad onder meer hun ervaringen m.b.t. de ervaren overlast.

De stand van zaken van de voorgenomen verhuizing van de coffeeshop kwam uitvoerig aan de orde. De eigenaar van de coffeeshop vertelde ons dat hij er bijna in was geslaagd met de coffeeshop op korte termijn te verhuizen.

Van het kwartaaloverleg is een korte impressie gemaakt die je hierna kunt lezen. De volgende bijeenkomt zal plaatsvinden op maandag 16 maart 2020.

De overige data van het kwartaaloverleg in 2020 zijn: 15 juni, 7 september en 7 december. Telkens op een maandag van 19-20 uur in het gebouw van de wijkraad.

Hierna een korte impressie (concept-versie) van het gesprek op 2 december 2019:

[pdf-embedder url=”https://wijkraadvijfhoek-haarlem.nl/wp-content/uploads/2019/12/191202-concept-impressie-kw-ov-the-Lounge.pdf” title=”191202 concept-impressie kw ov the Lounge”]