U bent woensdag 17 april vanaf 20 uur van harte welkom bij onze collega’s van de wijkraad Binnenstad aan de Nieuwe Groenmarkt 20 bij wijkcentrum Binnensteeds.

Zij hebben daar hun jaarvergadering en hebben wethouder van mobiliteit, Robbert Berkhout, als hun eregast. De wijkraad omschrijft het programma als volgt.

Uit het Haarlems Dagblad van 13 april jongstleden

“Het verkeer in de binnenstad, presentatie en debat

Gast en inleider is de Wethouder van Duurzaamheid, Klimaat, Milieu, Mobiliteit & Economie, de heer Robbert Berkhout (GL)

Wees welkom en denk mee
over wonen, werken en verkeer in de binnenstad voor het komend jaar!

We starten met een korte financiële verantwoording en daarna een terugblik op 2018. Wat hebben we gedaan en wat waren de belangrijke issues? Aansluitend bespreken we met u de actuele thema’s en activiteiten voor 2019.
Na dit plenaire gedeelte volgt er de mogelijkheid tot debat met als thema ‘Verkeer in de binnenstad’. De binnenstad wordt steeds drukker en dan zijn een optimale bereikbaarheid en toegankelijkheid cruciaal. Niet alleen voor ondernemers en toeristen, maar zeker ook voor u als bewoners. Toename van verkeer mag niet leiden tot meer lawaai, aantasting van het milieu, onveiligheid en de bereikbaarheid van de eigen woonruimte. Kortom, hoe vinden we het optimale evenwicht?
Voorafgaand aan het debat hierover zal Robbert Berkhout – Wethouder voor Duurzaamheid, Klimaat, Milieu, Mobiliteit & Economie – zijn visie geven op dit onderwerp. Aansluitend nodigen we u graag uit om uw eigen standpunt en ervaringen met ons te delen!

Het programma zal worden afgesloten onder het genot van een hapje en drankje en natuurlijk kunt u dan nog nader in gesprek gaan met de wijkraadsleden en uw medebewoners van de binnenstad!”