Gedempte Raamgracht
Gedempte Raamgracht

Gedempte Raamgracht

De Gemeente Haarlem heeft de website http://www.haarlemparkeert.nl/ gelanceerd. Door middel van deze website biedt de gemeente de mogelijkheid om mee te denken over het parkeerbeleid in de Haarlemse binnenstad.  

Zoals de site beschrijft:

Haarlem is hot. Het aantal inwoners groeit, net als het aantal bezoekers. Meer mensen betekent ook meer auto’s. Hoe verdelen we die auto’s over de beschikbare ruimte in de stad?
De gemeente heeft daarbij uw hulp nodig. U bent immers ervaringsdeskundige. Deel uw ideeën en werk mee aan een oplossing.

Wat gebeurt er met uw inbreng?
Uw ideeën worden zorgvuldig bestudeerd en gecategoriseerd. Op 7 november 2015 volgt er een groot stadsgesprek in de Lichtfabriek daar brengen we de ideeën in. Het stadsgesprek moet werkbare voorstellen en inzichten opleveren die de gemeente kan uitwerken tot nieuw beleid om straks in alle openheid een afweging te maken. Een visuele weergave van het besluitvormingsproces kunt u downloaden als PDF .

Voorwaarden
Wel zijn er de volgende voorwaarden: Het moet de privacy waarborgen, gebruiksvriendelijk en gastvrij zijn en meehelpen aan een verbetering van het financiële resultaat met 1 miljoen euro.

Meer weten?
Heeft u een vraag? Kijk eens op de pagina met veel gestelde vragen. Bekijk op de pagina met feiten en cijfers het  overzicht met allerlei data die met parkeren te maken hebben. Worden u vragen hiermee niet beantwoord? Stuur dan bericht via het contactformulier of een e-mail naar parkeren@haarlem.nl.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.