Krijgen we mogelijk een auto-arme (met ruimte voor groen en spelen) wijk? Wordt een volgend deel van onze wijk ook autoluw? Of wordt de route Botermarkt, Barrevoetestraat, Keizerstraat een voetganger/fietsroute? Gaan we bewonersparkeren in de wijk invoeren? Deze en andere opties zijn zichtbaar in de concept-scenario’s die de verkeersonderzoekers van Mobycon gaan presenteren in de Nieuwe Kerk op zondag 12 januari.

Op zondag 12 januari 2020 praten we, in de Nieuwe Kerk, je graag bij over de stand van zaken van het verkeersonderzoek in onze wijk. De onderzoekers presenteren dan, tijdens onze jaarvergadering, verschillende concept-scenario’s voor oplossingen van het verkeersvraagstuk in onze wijk. Er is ruimte voor discussie en voor het stellen van vragen.

Het proces van dat onderzoek lees je hierna en de bijbehorende documenten voor 12 januari tref je uiterlijk op 7 januari op deze pagina aan.

Door je aan te melden voor de bijeenkomst krijg je het linkje naar alle documenten vanzelf en tijdig in je mailbox. Dat is makkelijk!