Het Binnenblad ligt weer in de brievenbus van onze wijkbewoners. Het is nummer 5 van jaargang 29. Wat kunt u zoal lezen?

Sinds april wonen er drie nieuwe wijkbewoners in een prachtig dressoirhuis tussen de Lange Annastraat en de Lange Raamstraat. Mogen wij u voorstellen aan Ed Snavel, Ria Tok en Janny Veertje en hun personeel?

De redactie ging op stap met twee wijkhandhavers. Veel van geleerd: nooit naar de grond kijken, bijvoorbeeld. En dat het erg belangrijk is om overlast altijd te melden. Zelfs al heb je als bewoner het idee dat het geen zin hee omdat het probleem al jaren speelt, of dat het ‘toch niet helpt’.

We staan stil bij het jubileum van Kapper Martin, net als tien en vijftien jaar geleden. Deze keer vertelt hij waarom hij liever uw haren knipt dan een gel aan u verkoopt.

En, waarom heeft wijkbewoner Jan Hoving twee porseleinen hondjes aangeschaft? En u leest waarom hij die niet voor zijn raam in de vensterbank zet.

Bij Bike Tours Haarlem werd op een zondagmiddag een ‘Guided Tour’ geboekt met als thema: Haarlemse architectuur en historie.

Het laatst verschenen Binnenblad kunt u hier lezen.