, ,

Enquête nieuw hotel: nog een paar dagen om mee te doen…

Mogelijk komt er een nieuw viersterren hotel met 45 kamers in onze wijk. Projectontwikkelaar Cobraspen heeft eerder in 2019 een inloopavond georganiseerd over hun voornemens twee gebouwen in de wijk om te bouwen tot een 100 kamer hotel. Ruim 100  bewoners namen een kijkje.
Mede naar aanleiding van die bijeenkomst hebben wij in 2019 een enquête voor bewoners georganiseerd. De uitkomsten daarvan bespraken we met de projectontwikkelaar en de gemeente. Omdat er strijdigheid met het bestemmingsplan “Vijfhoek” aanwezig is en mede gezien de uitkomsten van onze enquête heeft de gemeente in augustus 2019 besloten de hotelontwikkeling aan de Wilhelminstraat 43a te stoppen.

De projectontwikkelaar is doende met andere plannen voor de Wilhelminastraat 43a, maar de planvorming voor een hotel aan de Prins Hendrikstraat gaan door.

Een nieuw plan dus voor twee gebouwen in de wijk. Een nieuwe enquête dus. De bijgevoegde vragenlijst heeft betrekking op de (voorlopige) hotelplannen voor de Prins Hendrikstraat 1. Daar geldt overigens een ander bestemmingsplan, namelijk dat van de “Oude Stad“‘.

Op basis van de nu bekende plannen stellen we je hierna enkele vragen over deze nieuwe plannen. De uitkomsten van dit onderzoek bespreken we wederom met de gemeente en de projectontwikkelaar.
Wij horen graag hoe je over de plannen van de ontwikkelaar denkt!

Wat betreft de plannen voor de Wilhelminastraat moeten we nog even wachten op de uit te werken plannen van de projectontwikkelaar. Daar komen we dus nog later op terug met een apart onderzoekje.

Je hebt nog een paar dagen om mee doen met de enquête. Interesse? Klik op dit linkje en lees meer over de plannen en de enquête.