De enige echte Haarlemse wielerklassieker voor kinderen tussen de 9 en 15 jaar wordt dit jaar voor de 60ste keer gereden. In de laatste week van de zomervakantie van 26 augustus tot en met 2 september. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus meld je nu aan!

Wil jij dit wielerspektakel niet missen? Schrijf je dan nu snel in voor de 60ste Haarlemse Muggenronde! Deelname is gratis. Iedereen met een fiets – van opoe- tot racefiets – is van harte welkom. Je krijgt een echt wielershirt en de hele week eten en drinken. Dus heb jij zin in een week vol fietsplezier? Schrijf je in via de site www.muggenronde.nl ! Dat kan tot een dag voor de start op zaterdag 26 augustus. Maar er geldt wel: vol is vol.

Speciaal voor de 60ste editie maakte A Small Gang  een documentaire over de Muggenronde, genaamd MUG. Wat is er allemaal veranderd in de afgelopen 60 jaar? En hoe blijft dit ouderwets Haarlemse evenement zoveel enthousiastelingen trekken? De première vindt plaats in de Toneelschuur op zondag 16 juli. Houd ook de facebookpagina van de Muggenronde in de gaten voor teasers en meer informatie: www.facebook.com/muggenronde En wij zijn ongelooflijk benieuwd of dit jaar een jonge wijkbewoner die 60e prachtige trui zal winnen. Zet ‘em op!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.