De dagen worden sinds vandaag iedere dag weer iets langer terwijl de winter ook vandaag is begonnen. De kerstzang op het Nieuwe Kerksplein staat voor de deur. We bevinden ons in de laatste dagen van dit jaar. Na de oliebollen en appelflappen hebben we een nieuwjaar voor de boeg.

Uw wijkraad is bezig met een aanzet tot het jaarplan van 2018 met opnieuw veel goede voornemens. Het ontwerp kunt u lezen en als u wilt, ook aanvullen met uw suggesties. We horen deze suggesties graag van u. Het jaarplan komt aan de orde tijdens de jaarvergadering op 14 januari 2018 in de Nieuwe Kerk.

Wijkraadsleden treden af en nieuwe wijkraadsleden treden op 14 januari aan. Maar er is altijd ruimte voor nieuwe wijkraadsleden of wijkbewoners die ons willen helpen met activiteiten zonder daarbij lid te worden van de wijkraad. Heeft u interesse? Laat even van u horen en wij nemen dan snel contact met u op.

Samen kunnen we, ook in 2018, er voor zorgen dat het prettig wonen blijft in onze prachtige wijk. Dat gaat niet vanzelf, dat kost tijd en energie. U kunt de wijkbewoners, de wijk en uw wijkraad helpen met het beschikbaar stellen van een deel van uw tijd! Voor uw wijk..

We wensen u sfeervolle Kerstdagen en een machtig mooie jaarwisseling toe.