Wij houden u, als vrijwilligers, zo goed als mogelijk op de hoogte van zaken die voor onze buurten, onze wijk en ons centrum van belang zijn. Dat doen we, naast allerlei soorten van ontmoetingen, via onze website (met dit jaar gemiddeld meer dan drie nieuwe berichten per week). De berichten op onze website gaan 1-op-1 ook naar Facebook en Twitter. Voorts zijn we aanwezig op de besloten buurtwebsite Nextdoor (Haarlem centrum-west). We geven maandelijks een digitale nieuwsbrief uit. En, iedere twee maanden krijgt u, lest best, ons onvolprezen Binnenblad in uw brievenbus!

En omdat het gemak de mens dient, kunt u zich via onze website abonneren op ieder nieuw bericht (via de homepage/rechts) en op onze digitale maandelijkse nieuwsbrief (menu/rechtsboven).

Maar het is bijna 2018 en onze website is, na een paar jaar trouwe dienst, aan een nieuwe lay-out en een aantal nieuwe technische snufjes toe (waar we u verder niet mee zullen vermoeien). Een aardige sponsor (PUUR* Makelaars) gaat ons daarbij voorzien van de noodzakelijke technische expertise en ondersteuning. Dat vinden we erg fijn!

Bij dat verbeteren en vernieuwen van de informatievoorziening zijn juist ook uw wensen van groot belang. Wat zou u vaker of minder willen lezen? Heeft u een voorkeur voor bepaalde nieuwe rubrieken? Mist u bepaalde rubrieken of thema’s? Kortom, laat ons uw wensen weten en we zullen proberen deze wensen zo goed mogelijk een plek te geven in het eisenpakket voor de nieuwe website.

Laat u deze keer iets van u horen? Daar danken we u voor!

U kunt hier uw wensen aan ons doorgeven dan wel laten weten dat u nu al tevreden bent....