Restaurant ‘de Wandelaar’ heeft sinds kort een nieuwe eigenaar Els-Anouk Kuipers.  Na een verbouwing van de zaak kwam vlak na de officiële (her)opening het coronavirus binnen. Van dat restaurant ‘de Wandelaar’ ontvingen we het volgende bericht:

“Driemaal is scheepsrecht… De Wandelaar gaat weer open!
We zijn als team onwijs trots en blij met de verbouwing en kunnen niet wachten om het resultaat met jullie te delen! Dit schreef ik in de eerste en daarna ook meteen laatste nieuwsbrief. Helaas liep alles anders. Daar waar we een feestje hadden willen bouwen, zaten we plotseling met z’n allen thuis. Verwikkeld in een schaakspel van rekeningen, een team dat niet mocht werken en geen inkomsten. Met een flink afgeslankt team hebben we besloten de schouders er weer onder te zetten en te beginnen met onze afhaalwinkel.

Wij openen opnieuw op 7 mei!

Nieuwe kaart
We hebben de kaart behoorlijk aangepast om het nieuwe concept mogelijk te maken, met lekkere pokébowls, maaltijdsalades, smoothies, soepen, doe-het-bijna-zelf-pakketten voor thuis en onze Wandelaar Salad Bar. Uiteraard hopen we dat jullie ons allemaal steunen door af en toe te komen afhalen.

Nieuwe openingstijden
Donderdag tot en met zaterdag: 12.00 – 20.00
Zondag: 12.00 – 18.00

We hebben de volgende wekelijkse warme afhaalmaaltijden:

Donderdag:     Saté van kippendij met rijst
Vrijdag:     Huisgemaakt stoofvlees met gepofte aardappel
Zaterdag:     Vega curry (licht pikant) met seizoensgroenten

Je kunt deze warme maaltijden afhalen tussen 17.00 – 19.30

Coming soon

Ik schreef in de vorige nieuwsbrief over mijn plannen om leuke voorstellingen te organiseren. Helaas is dat er de komende tijd nog niet bij. Als alternatief hebben we een stationspiano waar ieder die dat leuk vindt (met inachtneming van de RIVM richtlijnen) op mag komen spelen. Zo word je toch blij van wat muziek terwijl je wacht op je maaltijd.

Naast het afhalen van maaltijden hebben we een kleine uitstallerij waar je tijdens het afhalen tussen kunt neuzen.

We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen in onze vernieuwde afhaalwinkel!

Met liefdevolle groet,

Team De Wandelaar”