, ,

Help je ook mee de lentevogels van Hannes Kuiper terug te halen?

Komen de tien vrolijke, kleurige houten vogels van wijkkunstenaar Hannes Kuiper terug op hun palen op het Wilsonsplein? De helft – vijf kunstwerken -staat dankzij geld van de gemeente (*) al in de grondverf bij Hannes.

Wil je dat die andere vijf in de lente ook weer binnenvliegen? Ja, toch?  Doe dan mee met de crowdfundingsactie van ons wijkwerkgroepje!

Gulle donateurs gaven inmiddels al ruim drieduizend euro en daarmee zijn alweer drie vogels gered. Nou die andere twee nog: tweeduizend euro is dan minimaal nodig. Doe je ook mee? Elk bedrag is welkom.

Wie meedoet, vergaart sowieso eeuwige roem in de wijk, mét naamsvermelding.

Een extraatje voor wie honderd euro of meer geeft: je krijgt een unieke ‘vogel-ets’ van het kunstenaarsechtpaar Hannes Kuiper en Christine Peursum.

Vlieg met ons mee en doneer ook!

Neem contact (geef je dan ook al je gegevens door aan hem?) op voor je bijdrage of bied je hulp aan om samen met ons het benodigde geld op te halen:

Ton Barger II 06 36 30 79 63 II  tonbarger@gmail.com  II iban: NL 65 INGB 0003849750

_____________

(*) De wijkbewoners die sinds het artikel in het Binnenblad bezig zijn de lentevogels terug te laten komen op hun mooie plek in de wijk hebben ook bij de gemeente om subsidie gevraagd. Dit verzoek is echter afgewezen met als redenen dat de gemeente al een bijdrage vanuit “Cultuur” heeft gegeven en dat de regels van de beoogde subsidiepot niet toestaan dat er kunst in de openbare ruimte mee wordt gesponsord. We zullen het als bewoners en ondernemers uit de wijk dus zelf voor elkaar moeten krijgen. Help dus mee en geniet vanaf de lente weer van de kleurige vogels op het Wilsonsplein!