Het laatst verschenen nummer van ons Binnenblad is weer bij je in de bus gestopt (als je in de wijk woont..). In de 32e jaargang is dit al weer in totaal nummer 192.

Deze keer lees je onder meer mooie verhalen over een in onze wijk wonende expat, over een wijkbewoner met een Gouden Bezem, hoe een wijkbewoner mee mag rijden met de Dakar Rally, heerlijke kerstrecepten van ieder redactielid, hoe je kunt bijdragen aan de hommage aan Gerrit van Dijk, dromen over een wijktheater en een startartikel over gevelstenen in onze wijk.

Kortom weer veel leespezier in onze prachtig glimmende wijkglossy. Vanzelfsprekend is er ook een oproep op zondag 12 januari naar de Nieuwe Kerk te komen. Daar houden we een ultrakorte jaarvergadering (binnen 30 minuten) en een nieuwjaarsbijeenkomst. Hoogtepunt die middag is het bijpraten over de stand van zaken van het door de gemeente georganiseerde wijkverkeersonderzoek. Je krijgt die middag informatie over dat onderzoek, je ziet de verschillende mogelijke scenario’s en je kunt vragen stellen. Natuurlijk kun je ook je voorkeur voor één der scenario’s uitspreken!

Aanmelden voor deze middag kun je hier.

Het Binnenblad met nummer 192 lees je hier.