Picknick Nieuwe Kerksplein: 30 juni 2018

Picknick Nieuwe Kerksplein: 30 juni 2018

“Is dit elke maand? Want dan kom ik volgende maand weer hoor”. En zo reageren meer mensen op de eerste Picknick Nieuwe Kerksplein. Ruim 135 personen schrijven zich in en allemaal nemen ze iets lekkers mee.

We zien pannenkoeken rond zien gaan, hele watermeloenen worden in stukken gehakt en gedeeld, recepten uitgewisseld en de drankjes vloeien rijkelijk.

Annette Schild, de bedenker van de picknick en hoofdorganisator, is gaan babbelen met de Albert Heijn en weet naast ijsjes een winkelwagen vol gekoelde welkomsdrankjes te regelen. Hartelijk dank voor Albert Heijn op de Raaks hiervoor en Annette natuurlijk.

Slowmotion afwassen


De avond wordt geopend door gitaarmuziek van Pieter Mulder. Hannes en Christine vervolgen met een muzikaal optreden waar kinderen lekker aan mee doen. Daarna volgt een hilarisch optreden van theatersportgroep Tartrek met als opening: een slowmotion afwaswedstrijd, die eindigt in een heuze super langzame vechtpartij. De gedichten van Marianne Mathijssen geven stof tot nadenken en pakken in combinatie met de heerlijke saxofoon van Erwin Benjamins helemaal de sfeer van de wijk en haar bewoners.

Het feestje ging door tot ongeveer 22:00. Hartelijk dank voor ieders inzet, de zonnige aanwezigen en het top entertainment. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Zeker voor herhaling vatbaar!

Nog even nagenieten? Bekijk de foto’s hier:

Deze diashow vereist JavaScript.

Foto’s: Pauline Chavannes de Senerpont Domis en Nelleke