Vandaag ontvingen we weer een bericht over de verbouwing van het pand van Hudson’s Bay.

“Dit jaar opent Hudson’s Bay een warenhuis in uw buurt. In deze mail informeren we u over de voortgang van de werkzaamheden van Hudson’s Bay in Haarlem en de werkzaamheden die de komende periode zullen plaatsvinden.

Werkzaamheden week 8:

In week 8 wordt er gewerkt aan de afwerking aan de binnenzijde van het pand op alle verdiepingen. Het gaat hierbij om plafonds, vloeren en schilderwerk. In de kelder wordt de oude vloer verwijderd. Op de eerste en tweede verdieping wordt interieur geplaatst. Verder wordt er in het pand ook gewerkt aan het controleren van de bestaande roltrappen. Bij diverse liften worden onderdelen en het interieur vernieuwd. Aan de buitenzijde van het pand wordt in week 8 gewerkt aan de opbouw van steigers en het schilderen van de gevel. Ook wordt er aan de buitenkant van het pand gevel signing van Hudson’s Bay geplaatst.

Meer informatie over de schilderwerkzaamheden:
Week 7                Schilderen gevel Gedempte Oude Gracht & opbouw steiger Gierstraat
Week 8                Schilderen gevel Gierstraat & verwijderen steiger Gedempte Oude Gracht
Week 9                Verwijderen steiger Gierstraat

Maandag 19 februari wordt om 05:00 uur gestart met de opbouw van een kraan op de Botermarkt. Gedurende de dag zullen er werkzaamheden plaatsvinden om met deze kraan goederen te leveren voor de bovenste verdieping van het pand, de verdieping waar ‘La Place’ komt. De gemeente heeft een vergunning afgegeven voor deze kraanwerkzaamheden voor de gehele dag. Zodra de werkzaamheden gereed zijn, zal de kraan worden weggehaald.”