We gaan onze jaarvergadering over 2017 combineren met een gezellige nieuwjaarsreceptie. Grijp uw kans om mee te praten over de plek waar u woont én om met andere bewoners te klinken op een fijn jaar in onze mooie wijk. U bent welkom op:

zondag 14 januari vanaf 15:00 uur in de Nieuwe Kerk

Na het korte huishoudelijk deel (onder meer het financieel verslag en de begroting, het jaarverslag en de verkiezingen van nieuwe wijkraadsleden) presenteren we u het concept van de wijkvisie over verkeer die een groep bewoners en wijkraadsleden de afgelopen tijd heeft geschreven. De komende tijd gaan we die visie samen met u verder uitwerken en de gemeente prikkelen om maatregelen te nemen die onze wijk leefbaarder maken.

U kunt hier de enqête over de verkeersvisie invullen.

We sluiten de middag af met een gezellige nieuwjaarsreceptie. We zorgen voor een hapje en een drankje. In verband met de inkoop en de logistiek in de kerk vragen we u zich aan te melden via het onderstaande formulier. Het kost u amper een minuut.

We zorgen dan ook dat u vooraf informatie krijgt over alle onderwerpen die we die middag bespreken.

U bent van harte welkom op onze jaarvergadering die wordt gevolgd door een informele nieuwjaarsreceptie op zondag 14 januari vanaf 14:45 uur in de Nieuwe Kerk
Vult u hier in met hoeveel personen u komt?