Kerstzang

Vanavond, zaterdag 24 december, vanaf 23:00 uur, bent u natuurlijk van harte welkom op het Nieuwe Kerksplein voor de traditionele kerstzang. Meer informatie vindt u op deze bladzijde met nieuwsberichten.

Kerstbomen

De kerstboom staat nog volop in veel huiskamers te pronken. Maar na oud en nieuw wilt u wellicht ook uw kerstboom weer op een goede manier kwijt. De gemeente heeft ons laten weten dat kinderen een mooie prijs kunnen winnen met het ophalen van kerstbomen.

Op woensdag 4 en 11 januari 2017 – tussen 12.30 en 16.00 uur – kunnen kinderen tot en met 15 jaar op diverse lokaties in Haarlem oude kerstbomen brengen. Het doel van deze actie is te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. De ingezamelde bomen worden versnipperd en verwerkt tot compost.

Per ingeleverde boom krijgen de kinderen € 0,40 en een lootje waarmee ze kans maken op de hoofdprijs van € 500. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen. Op alle locaties wordt op woensdag 11 januari 2017 om 16.30 uur bovendien één cadeaubon van € 10 per 100 ingeleverde bomen uitgereikt.

Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook oude kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie. De inleverlokatie in onze wijk is op het Wilsonsplein.

Kerstwensen

De wijkraad Vijfhoek, Raaks en Doelen wenst u en de uwen fijne en gezellige Kerstdagen toe!

kerstboom