Kom ook bij de wijkraad! Het is een leuke manier om je wijk en de bewoners te leren kennen. Je hebt invloed op hoe de wijk er bij ligt en wat er gebeurt. Je kent de nieuwtjes als eerste. Het is een prima manier om je netwerk uit te breiden en je doet iets terug voor de fijne wijk waar je woont.

Dat zijn maar een paar redenen waarom het leuk is om in de wijkraad te gaan zitten. We zijn met een groep enthousiaste bewoners, die zich als vrijwilliger inzetten voor de Vijfhoek, Raaks en Doelen. Eens per maand is er een overleg tussen de wijkraadsleden dat maximaal twee uurtjes duurt. En daarnaast kun je geheel zelf bepalen hoeveel tijd je investeert en waar je je mee bezig wilt houden. Groen, verkeer, milieu, samenleven, verbindende bijeenkomsten… we zijn actief en met veel onderwerpen bezig, zoals je op deze site en de social media kunt zien.

Meer weten? Schuif eens aan bij een overleg. Iedere tweede maandag van de maand (behalve in augustus) spreken we elkaar. Of mail onze voorzitter Dick Smit. Hij vertelt je graag meer over wat dit nuttige en interessante vrijwilligerswerk inhoudt.

Meepraten?
Draag gerust bij!