, ,

Maandagavond wijkborrel: kom je ook?

Maandagavond 15 april vanaf 19:00 uur ben je, als wijkbewoner, van harte welkom bij onze wijkborrel, wederom in de Jopenkerk aan de Gedempte Voldersgracht 2.

Kom ook gezellig, op een mooie en gastvrije locatie in de wijk, bijpraten met je buurtgenoten, onder het genot van een lekker drankje.

Met een hopelijk mooi voorjaar in het vooruitzicht, bieden we je alvast twee rondjes aan. Eén drankje krijg je van de wijkraad en dat andere rondje krijg je van onze gastheer, de Jopenkerk. We zijn de Jopenkerk voor hun gastvrijheid én hun rondje van de zaak natuurlijk zeer erkentelijk!

We hopen net als de vorige keer op een hoge opkomst! Er is, net als bij ons wijkdiner, echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar met die twee rondjes van de zaak. Je begrijpt dat hopelijk.

We vragen je, als je ook wilt komen, het strookje hieronder even in te vullen. Dat is zo gebeurd. Na je tijdige aanmelding ontvang je (bij aanvang van de wijkborrel) twee Jopenkerkmunten. De bevestiging van je aanmelding zie je, na het drukken op de verzendknop, meteen op je scherm. Ben je te laat met aanmelden dan ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar dan ontvang je geen Jopenkerkmuntjes. Ook leuk, toch?