Van iZoof ontvingen we vandaag het volgende bericht.

Doe mee aan de uitprobeerweken van iZoof in de Vijfhoek, Raaks en Doelen

Vanaf zaterdag 3 oktober kunnen bewoners ‘elektrisch autodelen voor en door bewoners’ van iZoof uitproberen in onze wijk. Op deze zaterdag 3 oktober houdt iZoof een instapdag van 11-15 uur op het Nieuwe Kerksplein, mét proefrijden en voldoende afstand. In deze flyer lees je meer informatie.

iZoof Car Sharing is het pilotproject waarin Haarlemse bewoners – verenigd in Ons Buurtschap en Spaarnelanden samenwerken. Elektrisch autodelen is hierin het middel om onze stad ruimer en fijner te maken. Sinds 2018 heeft onze wijk al oren naar dit maatschappelijke initiatief. We zijn daarom blij dat de twee rijdende pilotwijken – Ramplaankwartier en Planetenwijk – nu elk een deelauto aan ons willen uitlenen, zodat we t/m einde van dit jaar kunnen uitproberen hoe het is om met de buurt elektrische auto’s te delen.

Kun je zaterdag niet naar de instapdag komen, maar wil je wel meer informatie? Stuur een mail naar carsharing@izoof.com, dan nemen zij snel contact met je op. Of meld je meteen aan als deelnemer.

Lees hier nog eens wat er in het Binnenblad van afgelopen februari (pagina 15) over iZoof werd geschreven.