Hierbij stel ik mij als aspirantlid van de Wijkraad graag aan u voor. Ik ben 62 jaar en woon 20 jaar in Haarlem, de laatste vier jaar in de Vijfhoek. Na een scheiding zocht ik een leuke stek in het centrum en had enorm geluk met een huis in een heel klein hofje op de Lange Annastraat, de Koopallepoort. Misschien bent u er wel eens ingelopen… Ik heb een dochter en twee stoere kleinzonen die gelukkig ook in Haarlem wonen.

Tot een half jaar geleden was ik werkzaam als docent op de Reinwardt Academie in Amsterdam, de enige HBO-opleiding op het gebied van cultureel erfgoed in Nederland. Mijn vakken waren management en marketing maar ik ben de laatste jaren vooral actief geweest als begeleider van studenten. Ik ben onlangs een eigen bedrijf begonnen dat zich richt op het uitvoeren van erfgoedprojecten binnen Europa. Tijdens mijn werk aan de hogeschool heb ik hier veel ervaring mee opgedaan en een netwerk opgebouwd. Dat komt nu goed van pas. Daarnaast doe ik bestuurlijk werk voor o.a. het Zandvoorts Museum, de Stichting Hart en het Zeeuws Museum.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin in de Vijfhoek. Ik loop veel, zit wel eens op een terras op de Botermarkt en kijk om mij heen. Ik verwonder mij elke dag over de leuke huizen, bijzondere winkels en de positieve manier waarop iedereen met elkaar omgaat. Voor deze wijk en de bewoners wil ik mij graag inzetten.