, ,

Ons Binnenblad is verschenen (jrg33, nr198)

Het laatste nummer van ons Binnenblad van dit jaar is verschenen. Je trof het al aan in je brievenbus, als je in de wijk woont. Deze keer lees je verhalen over twee gangmakers van de Vijfhoek, je leert twee kunstenaressen uit onze wijk beter kennen, of een verhaal over een jaar zonder Kerstzang (niet de eerste keer…) op het Nieuwe Kerksplein, je leest over een beeldenroute in een deel van de wijk. We krijgen les over het jargon van dakdekkers. We lezen over de poezenroute van een jeugdige Vijfhoeker, over een tussenbalans van ons plan B(ewoners) en natuurlijk een pagina met nieuws van de wijkraad. Ook deelt ieder redactielid een kerstwens met je.
Zo aan het eind van dit bijzondere jaar danken we de redactie, de vormgever, de bezorgers van ons Binnenblad voor hun prachtige vrijwilligerswerk! Vanzelfsprekend vergeten we de adverteerders niet. Dankjewel!

Je leest het Binnenblad hier.

Terzijde nog even. De redactie had een subsidieverzoek bij de gemeente ingediend en die subsidie werd geweigerd. De reden: het blad zou te professioneel zijn. Na een ingediend bezwaar door de redactie is er alsnog door de gemeente een eenmalige subsidie toegekend.