,

Ons Binnenblad (oktober) is verschenen

Het afgelopen weekend trof je onder meer (als je in onze wijk woont) ons Binnenblad aan. Dit prachtige blad wordt tweemaandelijks gratis gemaakt, vormgegeven en bezorgd door een team van 30 wijkbewoners. Dankzij vele sponsoren kunnen we dit wijkblad maken. En, dit is alweer nummer 197.

Deze keer lees je verhalen over: een speciale wandeling i.v.m. de verjaardag van onze stad, over Robert Long die in de vorige eeuw een wandschildering á la Guernica in onze wijk heeft onthuld, over ‘gelijk men een bokje vaneenscheurt‘: een verhaal over een gevelsteen in de Breestraat, onkruid dat niet bestaat, buurtbewoners en hun bijzondere activiteiten voor andere wijkbewoners, ‘Players‘ sigaretten uit de oude doos, een mooi verhaal over de achtergrond van ‘het Straatjournaal‘ en tot slot het korte wijknieuws van de wijkraad.

Hier lees je dat Binnenblad, ook via dat linkje te downloaden.

Ingesloten bij het blad was deze keer een papieren flyer over plan B. Deze flyer kun je (‘klik, bewaren als en print’) invullen en in een van de 21 wijkbrievenbussen doen. Ook kun je digitaal je steun geven aan plan B. Je steun geven kan nog een week.