U kijkt nu naar onze vernieuwde website.  Dankzij de hulp van twee (ons goedgezinde) sponsors, Puur* Makelaars en Webmonnik is deze verandering mogelijk gemaakt. We danken deze beide sponsors van harte!

Ook al ziet u mogelijk niet veel verschil tussen oud en nieuw, er kwam heel wat tijd (& gedoe) plus expertise bij kijken. Wij zijn tevreden met het resultaat en we hopen dat u ook de kwaliteitsverbeteringen zult ervaren. We hopen ook dat de, zich meestal voordoende, kinderziektes beperkt zullen zijn, maar we houden er rekening mee dat u, als lezer, en wij, als makers, er toch even last van kunnen hebben.

Tot slot zijn we ook erg veel dank verschuldigd aan onze (nieuwe) webmaster Pauline. Dankjewel voor al je tijd, mede namens de wijkbewoners, Pauline!

Berichten die we op onze website plaatsen gaan ook direct naar onze Facebookpagina, naar ons Twitter account en naar Nextdoor (Haarlem Centrum West). Regelmatig geven we ook een digitale nieuwsbrief met het belangrijkste wijknieuws uit. U kunt zich -op onze homepage- abonneren op ieder nieuw bericht en ook kunt u zich aldaar abonneren op onze digitale nieuwsbrief.