Een bericht van Haarlem Sámen geven we hierna aan je door.

“Nieuw bij Haarlem Sámen!
Het Ontmoetingscafé van BUUV en VWC!

Tijdens ons eerste Ontmoetingscafé staan huisdieren en hun baasjes helemaal in de spotlights. Katten, honden, cavia’s en vogels. Iedereen is van harte welkom om bij ons Dierendag te vieren! Een professionele fotograaf maakt een mooi portret van jou met je huisdier, ontdek de wereld en het werk van de Stichting Dierenambulance Noord-Holland Zuid, geniet van lekkere snacks en ontmoet andere dierenvrienden. Maar ook zonder huisdier ben je natuurlijk van harte welkom! Er staat een hapje en drankje voor je klaar.
Tot dan! 🐾🐰🐹🐕🐩🐇🐦🐾

Vrijdag 4 oktober van 15 tot 18 uur
Locatie: Haarlem Sámen!
Gedempte Oude Gracht 20 in Haarlem
Het Ontmoetingscafé is een initiatief van BUUV Haarlem en Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving en is voor alle Haarlemmers die elkaar willen ontmoeten en nieuwe mensen willen leren kennen in een gezellige setting.”