We hebben vanavond, met veel plezier, de 400 ondersteuners voor plan B geteld. Dat kwam door het invoegen van het bestand met de eerste groep papieren ondertekenaars. We danken je als ondertekenaar voor je steun! Je kunt plan B overigens nog steeds ondersteunen, digitaal en op papier. Alle Haarlemmers van 16 jaar en ouder kunnen meedoen, dus uit een huishouden kunnen meerdere stemmen afkomstig zijn. Je mag 1x plan B steunen, of op papier of digitaal.

Morgenavond 26/10 eindigen we met de actie en dinsdag maken we de eindstand op.

We danken al onze helpers, zij die de flyer hebben ingestoken in ons Binnenblad in een koude Nieuwe Kerk (met dank dus aan de koster!), de 21 brievenbuseigenaren, de buren die flyers wilden ophalen bij hun buren, zij die de plan B poster voor hun raam hebben opgehangen, eigenlijk iedereen die een ander wist te overtuigen van het ook meedoen aan plan B. Dank, dank daarvoor!

Plan B is gebaseerd op het eerder gepubliceerde scenario 4. Dat scenario kreeg in april jl. bij de enquête de meeste stemmen van bewoners en ondernemers. Dat scenario 4 (en dus ook plan B) is ontwikkeld door een wijkbewoner: Jan Geerts. We danken vanzelfsprekend dus ook Jan voor zijn plan!

We gaan kijken, met jouw steun, wat we vanavond en morgen nog aan extra steun kunnen ophalen. Geef je ook nog een klein duwtje? Op naar de eindstand.