Op dinsdagavond 6 maart is er een debat ‘Centrum in de Stemming’, georganiseerd door de vier centrumwijkraden ‘Binnenstad’, ‘Vijfhoek, Raaks en Doelen’, ‘Burgwal’ en ‘Heiliglanden / de Kamp’.

Bijna alle  lijsttrekkers van de partijen waarop u tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 kunt stemmen, doen mee. Het debat gaat onder andere over veiligheid, leefbaarheid, openbare ruimte en verkeer. U kunt ook zelf onderwerpen inbrengen en tijdens het debat uw mening geven. De avond wordt afgesloten met een informele borrel waarbij er ruimte is om met elkaar na te praten. U bent van harte welkom!

Het debat vindt plaats op dinsdag 6 maart in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerksplein om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur). U bent van harte welkom. Verzeker uzelf van een plaats en meld u aan. Dat kan via deze link. U kunt dan ook meteen aangeven waarover u meer wilt horen tijdens het debat.

Om de avond goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Wilt u helpen met koffie schenken, hand en spandiensten of het verspreiden van de huis-aan-huis-flyers op 26 februari. We horen het graag. Neemt u daarvoor even met ons contact op?  We zien u graag op 6 maart in de Nieuwe Kerk!