Jelle Fekkes heeft op de jaarvergadering van de wijkraad op 13 april, het startschot gegeven voor het project ‘Wijk op Groen’.

[prezi id=”hvkvpeaympmk”]

Hoe doe je mee?

1. Sluit je aan bij de Facebook groep Wijk op Groen en plaats je ideeën, denk mee, of waardeer wat je aansprekend vindt. (https://www.facebook.com/groups/WijkopGroen)
Zit en wil je niet op Facebook, dan kun je ook bijdragen aanleveren via de wijkraad of de landschapsarchitect via email adres: wijkopgroen@wijkraadvijfhoek-haarlem.nl.

2. Doe deze nazomer mee met de idee-ateliers. Na de zomervakantie organiseren we twee keer op een zaterdag een idee-atelier. Het eerste atelier zal vooral gaan over verkenning en ideevorming, terwijl het tweede atelier alles weer bij elkaar moet brengen in een breedgedragen visie. Meer informatie volgt.

3. Steun de crowd funding die medio mei zal worden gelanceerd. Hiermee laat je zien dat je positief staat tegenover het inhuren van professionele ondersteuning door de wijkraad. Bovendien blijft 45% van je bijdrage beschikbaar voor de daadwerkelijke uitvoering van bewoners initiatieven die uit deze visie voortvloeien.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.