LogoWijkOpGroenHaarlemVijfhoek

LogoWijkOpGroenHaarlemVijfhoek

Project Wijk op Groen
Een bewonersinitiatief voor meer groen in de Vijfhoek, Raaks en Doelen.

Eerste workshop op 5 september in De Wandelaar
Beste Wijkbewoners,

Zoals u wellicht gelezen hebt op onze site, op posters of anderszins gaat de eerste “workshop a.s.  zaterdag 5 september van start. Er hebben zich  inmiddels 17 deelnemers aangemeld en dat is een veelbelovend aantal. De wijkraadsite en de facebookpagina zijn druk bezocht en blijkbaar leeft de behoefte aan bezinning over duurzame vergroening van onze wijken bij velen van u.

Ik roep al diegenen op die zich nog niet hebben aangemeld voor de workshop van aanstaande zaterdag om dat alsnog te doen zodat vele meningen en ideeën vorm krijgen om er vervolgens concreet mee aan de slag te gaan.

Ik hoop u namens de werkgroep Wijk op Groen, Jelle Fekkes van Fekkes Landschapsarchitectuur en andere leden en deskundigen te mogen verwelkomen in Restaurant “De Wandelaar”, Lange Annastraat 56, 2011 XJ Haarlem, vanaf 13:30 uur. We starten om 14:00 uur.

Arjan van Minderhout

Voorzitter Wijkraad Vijfhoek, Raaks en Doelen

Nog even alle belangrijke informatie over het project:
Word lid van de Facebook groep Wijk op Groen en plaats je ideeën, denk mee, of waardeer wat je aansprekend vindt. Zit en wil je niet op Facebook, dan kun je ook bijdragen aanleveren via de wijkraad of de landschapsarchitect via email adres: wijkopgroen@wijkraadvijfhoek-haarlem.nl.

Wij zullen je op de hoogte houden via de website www.wijkraadvijfhoek-haarlem.nl en via onze Facebook pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.