Wij ontvingen van de gemeente een uitnodiging voor alle buurtbewoners rondom het Raaksgebied. Evenals eerder dit jaar organiseren de gemeente en HBB, de ontwikkelaar van het Raaks fase III gebied , weer een zogenoemde inloopbijeenkomst.

Graag willen wij u als buurtbewoner en/of belanghebbende informeren over de ontwikkeling van het laatste deel van het Raaksgebied. HBB Groep uit Heemstede ontwikkelt in samenwerking met de gemeente twee appartementencomplexen, bedrijfsruimte, een ondergrondse openbare fietsenstalling en de inrichting van de openbare ruimte. Wij willen u hierover graag informeren en nodigen u van harte uit de inloopbijeenkomst bij te wonen.

Wanneer: donderdag 22 november
Inloop tussen: 18:00 en 20:00 uur
Waar:
Stadskantoor Zijlpoort aan de Gedempte Oude Gracht 2

Informatiebijeenkomst
De informatiebijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van februari eerder dit jaar. Het plan is inmiddels verder uitgewerkt. Tijdens de bijeenkomst presenteren wij u het ontwerp van de gebouwen en de openbare ruimte en de vervolgstappen in dit project. U kunt tussen 18.00 en 20.00 uur binnen komen lopen en uw eventuele vragen stellen aan de aanwezige medewerkers van HBB Groep en de gemeente.

Meer informatie

Wilt u zich aanmelden voor deelname, of heeft u naar aanleiding van deze brief vragen en/of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen via projecten@haarlem.nl.

Tijdens het gehele project vindt u actuele informatie op de projectpagina www.haarlem.nl/raaks-herontwikkeling.