, ,

Raaks Fase III /update april

De bouwer van Raaks Fase III heeft weer een update m.b.t. het bouwproces uitgebracht. Zij schrijven onder meer: “De volgende vaste thema’s komen aan de orde: bouwverkeer, stand van het werk en overzicht komende werkzaamheden.

Bouwverkeer

Vooralsnog maakt het bouwverkeer gebruik van de toegang aan de Wilhelminastraat tot naar verwachting eind april.  Vanaf eind april gaat het bouwverkeer gebruik maken van de toegang aan de Oude Zijlvest. Voordat het bouwverkeer gebruik gaat maken van de Oude Zijlvest, wordt hiervoor nog de nodige bebording geplaatst.

Stand van het werk & overzicht komende werkzaamheden

Er is een nieuw ketenpark geplaatst. Momenteel is de kelder van de ondergrondse fietsenstalling geheel op diepte ontgraven en is er gestart met de funderingswerkzaamheden. Deze funderingswerkzaamheden worden de komende tijd voortgezet.

Bouwplaats

De uitvoerder van HBB Groep is dagelijks aanwezig op de bouwplaats en is eerste aanspreekpunt voor iedereen die op de bouwplaats komt. De bouwplaats wordt afgeschermd door middel van hekken. De bouwplaats is niet toegankelijk voor onbevoegden.

Vragen

Vertrouwende u met deze korte update voldoende te hebben geïnformeerd. Voor informatie, vragen en opmerkingen over de bouwwerkzaamheden zijn wij bereikbaar via email (info@hbbgroep.nl) en telefoon (023-2062300). HBB Groep is op werkdagen bereikbaar tijdens kantooruren. ”