Hét verkiezingsevenement voor binnenstadbewoners

Bezoekers hebben maximale invloed op de inhoud van het verkiezingsevenement voor binnenstadbewoners op dinsdagavond 6 maart in de Nieuwe Kerk. Met hun mobiele telefoon geven ze hun mening op stellingen, brengen ze stellingen en vragen in en waarderen ze de bijdragen van de politieke vertegenwoordigers. Alle partijen zijn vertegenwoordigd tijdens dit door de vier centrumwijkraden georganiseerde debat.

Het evenement is uiteraard grondig voorbereid. Bezoekers moeten zich vooraf aanmelden en kunnen daarbij aangeven over welke onderwerpen ze graag de mening van de politici  willen horen. De partijen die aan de verkiezingen deelnemen hebben vooraf antwoord gegeven op vragen variërend van de sfeer in de raad, onderwerpen waar ze trots op zijn tot de manier waarop ze extra investeringen willen dekken.

Het evenement wordt gehouden in de Nieuwe Kerk, Nieuwe Kerksplein. Aanvang 20.00 uur (kerk open om 19.30 uur). Na aanmelding is iedereen van harte welkom, de toegang is gratis. U kunt zich hier aanmelden via de button die hiernaast staat.

Dit weekend zijn in de deelnemende wijken huis-aan-huis vele duizenden flyers verspreid. De flyer centrum in de stemming staat hier. En wilt u meehelpen om extra veel bezoekers te trekken? Print dan deze Poster centrum in de stemming en hang ‘m voor uw raam.