Van Hudson’s Bay ontvingen we vandaag weer een update m.b.t. hun verbouwing.

“Dit jaar opent Hudson’s Bay een warenhuis in uw buurt. In deze mail informeren we u over de voortgang van de werkzaamheden van Hudson’s Bay in Haarlem en de werkzaamheden die de komende periode zullen plaatsvinden.

Werkzaamheden komende periode: week 6

In week 6 zal er worden gewerkt aan de afwerking aan de binnenzijde van het pand op alle verdiepingen. Het gaat hierbij om plafonds, vloeren en schilderwerk. Op de eerste verdieping van het pand wordt de oude vloer verwijderd. Daarnaast wordt er op de derde en vierde verdieping interieur geplaatst. In het pand wordt ook gewerkt aan het vernieuwen van onderdelen en het interieur van diverse liften. Aan de buitenzijde van het pand worden in week 6 schilderwerkzaamheden uitgevoerd. Meer informatie over de schilderwerkzaamheden:

Week 5                Schilderen gevel Grote Houtstraat & opbouw steiger Gedempte Oude Gracht

Week 6                Schilderen gevel Gedempte Oude Gracht & verwijderen steiger Grote Houtstraat

Week 7                Schilderen gevel Gedempte Oude Gracht & opbouw steiger Gierstraat

Week 8                Schilderen gevel Gierstraat & verwijderen steiger Gedempte Oude Gracht

Week 9                Verwijderen steiger Gierstraat

Gebruik pompwagen

Vandaag 1 februari, vrijdag 2 februari, zaterdag 3 februari, maandag 5 februari en dinsdag 6 februari wordt er bij de werkzaamheden van Hudson’s Bay gebruik gemaakt van een pompwagen om de vloer van de begane grond te voorzien van een zandcementvloer. Deze pompwagen start dagelijks vanaf 08:00 uur op en zal gedurende de gehele werkdag in gebruik zijn. Om de 5 minuten zal de vrachtwagen een ontluchting geven.”