Bij onze onlangs gehouden wijkschouw is, in verband met het schoonhouden van de Vijfhoek, een voor alle ondergrondse vuilnis containers geldende openingspas verstrekt aan onze wijkbewoner Piet Klompmaker. Piet houdt reeds een tiental jaren (ja, echt waar!) de verzameling afvalcontainers schoon welke staan op de Raamvest tegenover Albert Heijn en achter de bloemenkiosk van Jan Cop op de Grote Houtbrug.

Met deze Spaarnelandenpas kan hij alle in de wijk Vijfhoek staande ondergrondse vuilcontainers openen en hij wil graag dat alle bewoners in de wijk hiervan mee profiteren. Ziet u in de Vijfhoek vuilniszakken naast een vuilcontainer staan, dan kunt u Piet bellen 06-23240886 en hem de plaats doorgeven en hij draagt zorg voor of verwijdering hiervan of hij laat Spaarnelanden weten dat een vuilcontainer geleegd moet worden als er geen zakken meer in kunnen. Bovendien zal hij trachten de aanwezige zakken naar een container te brengen die nog niet vol is, zodat de meeuwen niet in de zakken gaan pikken waardoor er straatvuil ontstaat.   

Piet verzoekt alle Vijfhoekers eerst zelf met hun eigen pasje de hun toegewezen container te openen en niet klakkeloos de zakken naast de container te deponeren onder het mom: “Daar zorgt Piet wel voor”. Want samen zorgen we voor een schone Vijfhoek, toch?

En Piet krijgt van de wijkraad een welgemeend COMPLIMENT voor zijn buitengewone inzet aan een schone wijk!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.