Maandagavond 27 november vond het wijkdiner 2017 in de sfeervolle Nieuwe Kerk plaats. Zo’n 120 wijkbewoners schoven aan voor het heerlijke driegangendiner van de koks van ‘In t Goede Uur’. Helaas moesten we toch ook weer wijkbewoners teleurstellen.

Begeleid door het rustige maar fraaie gitaarspel van Pieter Mulder en niet te vergeten, de samenzang met Leny van Schaik ontwikkelde zich een heerlijk herfstavondje in die prachtige gedecoreerde kerk. Er hebben weer heel wat kennismakingen tussen buurtgenoten plaatsgevonden.

Die gesprekken kunnen overigens worden voortgezet tijdens de wijkborrel in de Jopenkerk op 18 december. Ook hier is het aantal plaatsen beperkt. Aanmelden kan nog even hier.

Tijdens het wijkdiner zijn vele prachtige foto’s gemaakt. Natuurlijk door u zelf maar ook door Thera ter Beek. (zie onder).

Tot slot danken we alle vrijwilligers die ons hebben geholpen met het inrichten en opruimen van de Nieuwe Kerk, de koks van ‘In t Goede Uur’, de koster en niet te vergeten al onze bedieners en andere helpers.

Wij vonden het een bijzonder gezellige en geslaagde avond.

Tot volgend jaar!