Het kan weer! Met veel genoegen kondigen wij het Wijkdiner 2021 aan. De Wijkraad Vijfhoek, Raaks en Doelen organiseert al jarenlang dit sfeervolle samenzijn in De Nieuwe Kerk waarbij gezelligheid en ontmoeting centraal staan. In de kerk worden mooi gedekte tafels gezet, de kerk is verlicht met kaarsen en je krijgt een heerlijk driegangen diner voorgeschoteld. Voor € 30  geniet je van een voorgerecht, een hoofdgerecht (ook vegetarisch mogelijk), een dessert en een kopje koffie of thee. Wijn en frisdrank kun je op de avond zelf kopen en contant afrekenen. En zoals altijd is er live muziek!

Maandag 22 november om 19.00 uur in de Nieuwe Kerk

Ons wijkdiner is dit jaar op maandag 22 november om 19.00 uur in de Nieuwe Kerk. De kerk is open vanaf 18.30 uur. De op dat moment landelijk geldende Corona-regels zijn uiteraard van toepassing. Wil je ook komen, meld je dan direct aan met onderstaande link. De voorgaande jaren was het diner snel vol. Wijkbewoners kunnen zich aanmelden via:

Klik hier voor aanmelden

Aanmelding is pas definitief na betaling. De gegevens voor betaling krijg je bij aanmelding. Liever persoonlijk aanmelden? Geef je gegevens door aan Wijkraadslid Annette Schild (06 37405668).

N.b. de QR-code in de flyer in Binnenblad werkt pas na een bevestiging. Bovenstaande link werkt sneller en VOL=VOL.

Binnenblad, Oktober 2021, nummer 203

Het nieuwste nummer van Binnenblad (Oktober 2021, nummer 203) staat weer vol interessante artikelen. Je vindt dit nummer hier.

In dit Binnenblad aandacht voor Vijfhoeker Guido Bonsen, atletiekcoach van het team van Para Atletiek dat op de Paralympische Spelen in Tokyo meerdere medailles won. Bonsens missie: ‘Kijken naar wat wél kan’.

Ivo Maissan uit de Lange Raamstraat vertelt over de muziek in zijn leven, de programmering van Bevrijdingspop en Klein Haarlem, een hub voor creatieve ondernemers.

‘Ontsnappen in de Raaks’: dat kan in de Escape Rooms van Mik Schous in de kelder van Raaks Halle. Maak ook kennis met Babette Meijers en haar fotogalerie Gli Italiani in de Gierstraat.

In dit Binnenblad het bijzondere verhaal van Anne-Bo, een meisje dat op haar negentiende plotseling overleed. Na haar dood richtte haar moeder Annemieke een stichting op voor meisjes voor wie het niet zo makkelijk is om te gaan studeren.

Verder in dit nummer: Afval – wat doen we ermee, het boek Kat-en-Muisspel van Vijfhoeker Hans Beentjes, het wijkraadbulletin, de rubriek WieWeetWaar en natuurlijk de column van de Binnenvetter.

Verslag wijkraad en volgende vergadering

Het verslag van de wijkraadsvergadering van 13 september vind je hier.

Volgende wijkraadsvergadering 8 november 19.00 uur. Binnenlopen kan (nu weer)! Of mail naar info@wijkraadvijfhoek-haarlem.nl