, , ,

Wijkdiner: maandag 25 november: schuif je ook aan?

De afgelopen jaren was het een groot succes! Daarom organiseren we ook dit jaar weer een sfeervol wijkdiner in de Nieuwe Kerk op maandagavond 25 november. Wil je ook komen? Meld je dan snel aan, want voorgaande keren was het diner heel snel vol en moesten we helaas wijkbewoners teleurstellen. We kunnen maximaal 120 gasten een plaats bieden.

Mooi gedekte tafels in een met kaarsjes verlichte Nieuwe Kerk, een heerlijk driegangen diner en gezellig bijkletsen met wijkbewoners aan lange tafels. ‘Charlottes Catering’ (i.s.m. Restaurant ‘De Wandelaar’) verzorgt dit jaar voor € 25 per persoon een compleet menu met keuze voor het hoofdgerecht: ‘vis’, ‘vlees’ dan wel ‘vegetarisch’. Ook een aperitiefje, kopje koffie of thee is bij de prijs inbegrepen. Er worden wijnen en frisdranken geschonken die op de avond zelf apart afgerekend worden.
En natuurlijk is er ook dit jaar weer live muziek!

Aanvangstijd

Op maandag 25 november om 19.30 uur gaan we aan tafel. De Nieuwe Kerk is die avond geopend vanaf 19:00 uur.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor het wijkdiner? Dat kan met behulp van dit formulier. Na je aanmelding is het de bedoeling dat je het benodigde bedrag zo spoedig mogelijk overmaakt. Na ontvangst van je betaling, krijg je van ons je definitieve bevestiging.

Moeite met online inschrijven? Dan kunnen reserveringen ook telefonisch worden doorgegeven aan Annette Schild (0637 405 668).

In alle gevallen is je aanmelding pas definitief na onze bevestiging van deelname (die ontvang je na je betaling). Wacht niet te lang met aanmelden, zo voorkom je teleurstellingen.

Tot maandagavond 25 november in de Nieuwe Kerk!