Tijdens onze jaarvergadering op 12 januari 2020 presenteerden we -kort- ons jaarplan voor 2020. Nieuw dit jaar is onder meer dat we in het voorjaar een wijkschouw met de 112-hulpdiensten en de bewoners gaan organiseren.

Centraal zal dit jaar de gemeentelijke besluitvorming staan van het verkeersonderzoek in onze wijk. We zullen dit proces, gericht op de uitvoering van maatregelen op straat, goed monitoren.

We zullen dit jaar natuurlijk weer een aantal gezellige en goed bezochte ontmoetingen in de wijk organiseren, zoals de wijkborrel, de pleinpicknick en het wijkdiner. Ieder kwartaal organiseren we een inloopmoment en gesprekken over de coffeeshop. Zes keer dit jaar zal het prachtig uitgevoerde Binnenblad met wijknieuws verschijnen. Onze info, op deze website, tref je ook aan op Nextdoor, Twitter en Facebook. Onze digitale nieuwsbrief (ruim 750 lezers) blijft maandelijks verschijnen.

We kondigen nu alvast maar aan dat er aan het eind van het jaar weer zo’n heerlijk én lekker gezellig wijkdiner in de Nieuwe Kerk zal zijn. En je weet het nog wel, vorig jaar moesten we helaas weer ‘uitverkocht’ tegen enkele wijkbewoners zeggen.

We houden je op deze site natuurlijk goed op de hoogte van de uitvoering van alle items uit ons jaarplan.

Je kunt hier ons jaarplan van 2020 lezen en we zijn erg benieuwd naar je reacties én je suggesties.

Foto:Thera ter Beek