Ik heb jaren gewerkt als evenementencoördinator. Daarna heb ik een tijd op markten gestaan. Dat doe ik nog steeds op de brocante, elke woensdag op de Botermarkt. Het begint weer in maart, allemaal komen! Ik werk elke eerste zondag van de maand met veel plezier in het Jan en Piet museum en ik ben gespreksleider bij de depressieverenging. Binnenkort ga ik lesgeven aan anderstaligen en ik verzorg cateringopdrachten.

Ik hou van koken, lezen, film, yoga, theater en musea. En ja, ook ik wil het aankomende jaar al deze dingen veel meer gaan doen. Ik heb een moestuin, meer tuin dan moes overigens. En ik zwem sinds vorig jaar een paar keer per week in de Houtvaart. Kan ik echt iedereen aanraden! Dit jaar wil ik ook beginnen met tennis.

Ik woon zelf met heel veel plezier in het Brouwershofje. Het geeft een bijzonder gevoel om omringd te zijn door zoveel historie. En dat gevoel heb ik in de hele Vijfhoek. Ook in de wijkraad wil ik me bezig gaan houden met evenementen. Er zijn al evenementen maar ik wil dat graag gaan uitbreiden. En ook ik wil dat de band tussen de bewoners (nog) sterker gaat worden en daarom dit jaar “burenhulp” opstarten. Houd de website dus in de gaten!