Dick Smit voorzitter Wijkraad Haarlem VijfhoekBen een geboren en getogen ‘Mug’. Heb na de Haarlemse Rijkskweekschool en diverse studies ruim 40 jaar gewerkt, deels in het Haarlemse (lager/basis)onderwijs, bij diverse gemeenten en bij een Academisch Medisch Centrum. Ben in september 2016 teruggekeerd naar Haarlem en woon, met zeer veel plezier, in de Vijfhoek.

Graag wandel en fiets ik zeer regelmatig in en rondom de stad. Meerdere kranten lees ik dagelijks met bovengemiddelde interesse. Volg de politiek op enige afstand. Als opa mag ik ook regelmatig -en met fún- oppassen. Mijn echtgenote en ik vinden het ook heerlijk om regelmatig buiten ons land ergens op bezoek te gaan.

Graag wil ik me als vrijwilliger inzetten voor onze prachtige wijk omdat ik geloof dat de leefbaarheid en het plezier in een wijk grotendeels worden bepaald door het werkwoord ‘ontmoeten’ actief vorm te geven. Naast dat ‘ontmoeten’ vind ik het buitengewoon nuttig dat bewoners zich actief inzetten voor hun wijk. Heb me dan ook meteen in september 2016 bij de wijkraad gemeld.

Direct naar andere wijkraadleden: