Ik werk als zelfstandig tekstschrijver/communicatie-adviseur. Ben eind 2015 ‘vanwege de liefde’ in Haarlem komen wonen en vind het leuk om me voor mijn wijk in te zetten. Daarom ben ik onder andere lid van de wijkraad geworden en redacteur van het Binnenblad.

Elke dinsdag speel ik met veel plezier improvisatietheater bij TarTrek. Ik lees graag uitgebreid meerdere kranten. Als vrijwilliger ben ik actief bij onder andere Sociëteit Vereeniging, mijn beroepsvereniging Tekstnet en Bedrijf en Samenleving. Mijn nieuwe volkstuin is nog een uitdaging!

Ik pluk elke dag de vruchten van deze leuke wijk en doe daar graag iets voor terug. Ik vind het stimuleren van onderling contact tussen bewoners belangrijk: zo maak je het wonen en leven een stuk leuker en veiliger.