Op 1 november 2017 kregen mijn man en ik de sleutel van onze heerlijke bovenwoning op het hoekje van de Korte Lakenstraat en de Nieuwe Raamstraat, boven het kantoortje van Schermerhorn Schouwen.

We kenden de buurt al heel wat jaren en waren al een hele poos actief op zoek naar een huis. Na lang wachten was het nu eindelijk zover!

Ik ben 51 jaar en geboren in Schiedam, waar ik lang heb gewoond. Na wat omzwervingen via Rotterdam, Amsterdam, Delft en Den Haag ben ik uiteindelijk in Haarlem komen wonen. Voor de liefde! En niet alleen de liefde voor mijn man Ton, maar ook voor de stad en de Vijfhoek in het bijzonder. Al snel werd Tons stamcafé de Vijfhoek ook het mijne, ging ik meehelpen met de organisatie van het Huiskamerfestival en leerde ik veel mensen in de wijk kennen.

De positieve en warme manier waarop mensen hier met elkaar de sfeer maken, ben ik eigenlijk nog nooit ergens tegengekomen.

In januari 2018 ben ik gestart in een nieuwe baan als senior marketeer bij Haarlem Marketing, heerlijk dichtbij huis op een geweldige plek op de Grote Markt. Mijn achtergrond is dus marketing en communicatie. In de regio Rotterdam heb ik onder meer gewerkt als voorlichter voor gemeenten, waar ik veel te maken had met inspraakprocedures en bewonersparticipatie op het gebied van gebiedsontwikkeling en wijkbeheer. Dat heeft altijd mijn interesse gehad en ik vind het dan ook fijn dat ik mij via de wijkraad mag inzetten voor deze prachtige wijk!